Agenda

 

!

Lezing 'Een ongewoon gesprek met God' door HappyZenHeart 10 december 2017

 

Al eeuwenlang vraagt men zich af ‘waarom’ wij als mens bestaan en geboren worden, ons leven leiden (school, werk, huisje/ boompje/ beestje) om vervolgens weer te mogen sterven. Is er dan geen enkel doel? Bestaat God? Zo ja, waarom bestaan er dan zoveel religies? En waarom laat Hij/ Zij of Het zich dan gewoon niet zien? Waarom praat Hij dan niet met ons?
Deze vragen kunnen enige emoties doen naar boven drijven, die misschien wel diepgeworteld binnenin ons zitten. Het antwoord is echter simpel: Ja. Er bestaat een God. En ja. Het is niet zozeer of Hij wel met ons praat, maar het gaat er meer om wie er naar Hem luistert…

>>klik hier om meer te lezen over dit evenement

Gesprekken met God Community netwerkdag 07 september 2017

 

 

Thema: persoonlijke relaties

Gesprekken met God is een verwijzing naar de met God boeken die een rechtstreeks verslag omvatten van de levendige dialoog tussen auteur N.D. Walsch en God. Deze boeken waarvan de eerste uitgave (1995) getiteld is 'een ongewoon gesprek met God', hebben de harten van miljoenen mensen bereikt, hebben bij vele mensen emotionele last, schaamte en angst doen helpen afnemen. Velen hebben dankzij de kosmologie een duidelijker begripsvermogen van het leven opgebouwd; voelen zich meer één met God en al het Leven, hebben een duidelijker inzicht vekregen in Oorzaak en Gevolg en zeggen meer innerlijke rust te ervaren.

Omdat we geloven in ontmoeting, organiseren we een paar keer per jaar een netwerkmiddag.
Iedere netwerkmiddag gaan we aan de slag met een van de 25 thema's uit Gesprekken met God.

We delven dieper in het materiaal, vinden steun bij elkander, zijn een bron van Wijsheid, doen we oefeningen, zodat we niet slechts begrip verkrijgen uit GmG maar ook de betekenis ervan daadwerkelijk kunnen ondergaan.