Agenda

 

!

#OMG! Being [social] with -> God: Interactieve gespreksgroep m.b.t. de boeken van #NealeDonaldWalsch 26 november 2017

 

 

 

Coaching door Sander en Geoffrey


Hoe zit het leven in elkaar? Wie is God? Wat is God? Hoe communiceert God met ons als mensen? Wat is het doel van God? Waarom bestaan wij? Wat is er zo ‘speciaal’ aan de boeken die haast alleen maar over God en de Kosmos gaan?
Dit zijn slechts een kleine greep uit vele vragen die beantwoord worden tijdens het lezen van de vele boeken, geschreven door Neale Donald Walsch.

Naar aanleiding van de inhoud van zijn boeken, is deze gespreksgroep vorm gegeven. Lezers die al bekend zijn met de boeken van Neale Donald Walsch zullen zich zeker thuis voelen tijdens deze gespreksgroepen. Iedere gespreksgroep behandelen we een ander boek met haar verschillende thema’s.
Het is de bedoeling dat bezoekers n.a.v. een aantal thema’s uit een specifiek boek van Neale Donald Walsch met elkaar de dialoog aangaan omtrent hun meningen, hun visie’s en ervaringen. Opheldering over bepaalde thema’s uit de boeken of je eigen persoonlijke verhaal delen komen uiteraard ook allemaal aan de orde van de gespreksgroep.
De content van de vele boeken is zo divers, uitgebreid en tegenstrijdig met wat jou je hele leven is aangeleerd door de maatschappij, je collega’s, vrienden, familie, media en religie, dat het logisch is wanneer je de behoefte voelt om er met gelijkgestemden over te willen praten. Deze gespreksgroepen zijn dan uitermate geschikt voor jou!

Doordat we de dialoog met elkaar aangaan worden er vragen beantwoord die jij wellicht had tijdens het leven van het boek, kom je in aanraking met de verhalen en meningen van andere lezers en kom je wellicht op een geheel andere visie van je eigen leven.

Eén ding is duidelijk: je komt in ieder geval met meer inzichten en kennis thuis, dan dat je daarvoor had!

What’s in it for me?
– lezers van de boeken vinden herkenning en erkenning bij elkaar,
– duidelijker begrip hoe bepaalde thema’s toegepast kunnen worden in specifieke situaties,
– gevoel niet alleen te staan in het pad van de Nieuwe Spiritualiteit,
– spirituele groei: kom terug bij jezelf,
– vergroten van zelfvertrouwen, volharding en spirituele standvastigheid,
– ontdekken van je individuele en unieke zielsmissie,
– angsten worden overwonnen,
– je levensmissie omzetten in actie,
– emotionele heling door openheid en bewustwording,
– intieme setting met een gespreksgroep van maximaal 15 deelnemers, zodat er voldoende ruimte en tijd is om individuele aandacht te geven aan iedere deelnemer.

Welk boek wordt er tijdens deze gesprekgroep behandelt?
'Een ongewoon gesprek met God'


>>klik hier om meer over dit evenement te lezen

Lezing 'Een ongewoon gesprek met God' door HappyZenHeart 10 december 2017

 

Al eeuwenlang vraagt men zich af ‘waarom’ wij als mens bestaan en geboren worden, ons leven leiden (school, werk, huisje/ boompje/ beestje) om vervolgens weer te mogen sterven. Is er dan geen enkel doel? Bestaat God? Zo ja, waarom bestaan er dan zoveel religies? En waarom laat Hij/ Zij of Het zich dan gewoon niet zien? Waarom praat Hij dan niet met ons?
Deze vragen kunnen enige emoties doen naar boven drijven, die misschien wel diepgeworteld binnenin ons zitten. Het antwoord is echter simpel: Ja. Er bestaat een God. En ja. Het is niet zozeer of Hij wel met ons praat, maar het gaat er meer om wie er naar Hem luistert…

>>klik hier om meer te lezen over dit evenement