Agenda

 

!

F%#@, ik heb een burn-out! - 18 maart 2018

 Gespreksgroep – herken, genees en gebruik jouw burn-out als cadeau naar jezelf toe.

 

 

Gespreksgroep door Sander Viergever van Gesprekken met God Community & Geoffrey de Jong meditatiecoach

 

Hoe mooi zou jouw leven kunnen zijn, wanneer jij je diep van binnen, geheel gelukkig en veilig zou voelen met wie jij bent? Dat jij bezig bent de mooiste versie van jouzelf te worden? En dit allemaal te bereiken zonder het gevoel iets nodig te hebben vanuit de wereld buiten jouzelf? Hierdoor ben je op een positieve manier ‘self centred’, waardoor je meer kunt genieten van het ‘hier en nu’, ben je meer in connectie met je lichaam en je gevoel.

Boven bestaande beschrijving is het gevoel dat je hebt wanneer je ‘genezen’ bent van je burn-out en is uiteraard voor iedereen mogelijk. Tijdens deze gespreksgroep over de burn-out, gaan we dieper in op de kenmerken waardoor je weet dat er een burn-out op de loer ligt, hoe je het kunt voorkomen en hoe je het kunt genezen.

Het kan zijn dat je zelf de behoefte hebt om met lotgenoten te sparren m.b.t. jouw eigen ervaringen en moeilijkheden. Deze zondagmiddag geeft jou de kans om jouw persoonlijke ervaringen te delen m.b.t. jouw eigen burn-out. Misschien onderga je momenteel een burn-out, heb je zelf een burn-out gehad, liep je er bijna tegen aan of is dit momenteel het geval.

 

meer informatie en tickets>