Agenda

 

!

Lezing 'Een ongewoon gesprek met God' door HappyZenHeart 25 juni 2017

 

Al eeuwenlang vraagt men zich af ‘waarom’ wij als mens bestaan en geboren worden, ons leven leiden (school, werk, huisje/ boompje/ beestje) om vervolgens weer te mogen sterven. Is er dan geen enkel doel? Bestaat God? Zo ja, waarom bestaan er dan zoveel religies? En waarom laat Hij/ Zij of Het zich dan gewoon niet zien? Waarom praat Hij dan niet met ons?
Deze vragen kunnen enige emoties doen naar boven drijven, die misschien wel diepgeworteld binnenin ons zitten. Het antwoord is echter simpel: Ja. Er bestaat een God. En ja. Het is niet zozeer of Hij wel met ons praat, maar het gaat er meer om wie er naar Hem luistert…

>>klik hier om meer te lezen over dit evenement

Gesprekken met God Community netwerkdag 07 september 2017

 

 

Gesprekken met God is een verwijzing naar de met God boeken die een rechtstreeks verslag omvatten van de levendige dialoog tussen auteur N.D. Walsch en God. Deze boeken waarvan de eerste uitgave (1995) getiteld is 'een ongewoon gesprek met God', hebben de harten van miljoenen mensen bereikt, hebben bij vele mensen emotionele last, schaamte en angst doen helpen afnemen. Vele mensen hebben dankzij de boodschappen uit de kosmologie een duidelijker begripsvermogen van het leven opgebouwd; velen geven aan zich meer één te zijn gaan voelen met God en al het Leven.

Omdat we geloven in ontmoeting, hebben we een eerste netwerkdagmiddag georganiseerd. Tijdens de middag delven we dieper in het materiaal, doen we oefeningen, zodat we niet slechts begrip verkrijgen uit GmG maar ook de betekenis ervan daadwerkelijk kunnen ondergaan.