Worden Wie Je Bent
!

Fysieke verbinding met God maken - meditatie

In Gesprekken met God wordt veel over metafysica gesproken. Je kunt je op metafysische wijze verbinden met God. Door je je te verbinden met God kun je jezelf vullen met Liefde, Vreugde, Kracht, Genezing en Zelfvertrouwen. 

Hoe werkt het - de opdracht:

Als je sterk denkt aan een persoon waarmee je een band hebt, dan kun je jouw band met die persoon voelen. Als je bijvoorbeeld sterk aan je moeder denkt dan kun je jouw band met haar voelen, misschien wordt je op zo'n moment zelfs wel gevuld met liefde en mededogen van haar. Op soortgelijke wijze kun je je verbinden en vullen door de aspecten van God en Zijn liefde ontvangen.

Sluit je ogen en denk aan God, verbindt jezelf met God, als het goed is zul je nu gevuld worden met Liefde, Vreugde en Toereikendheid van God. Als je deze oefening voor het eerst doet, kan het zijn dat het moeilijk is om in deze meditatie te verblijven. Oefening baart kunst zeggen ze, hoe vaker je deze meditatie voltrekt, des te krachtiger je gevuld zult worden, en hoe makkelijker het gaat.

Deze oefening regelmatig doen kan je leven transformeren, dat deed het wel met mijn leven.  Dankzij het cultiveren van deze meditatie heb ik mezelf kunnen transformeren van een staat van behoeftigheid naar een staat van vervulling, liefde, genezing gevonden, harmonie, zelfvertrouwen en veel vreugde. Dit wens ik ook jou toe. Ik vind het altijd leuk en ben benieuwd naar hoe deze meditatie jou vergaat.  

Volkomen Bewustzijn Ademhaling - oefening

Gesprekken met God vertelt God ons dat ademhalen de liefde van God is, oppervlakkig ademen schept oppervlakkig bewustzijn, volledig ademhalen schept echter een vergroot bewustzijn. De oefening kan helpend in je leven zijn om meer in verbinding met je ziel te leven in plaats van in vastgeroeste patronen en emoties te verblijven.

Hoe werkt het - de opdracht:

Haal diep adem, adem de liefde van God in. Haal lang en zacht adem. Adem het licht in, zo vol energie, zo vol liefde. Je ademt de liefde van God in. Haal diep adem en je kunt het voelen. Houd alle ingeademde adem even vast, en adem vervolgens alles uit dat je niet meer bent.

Haal opnieuw diep en langzaam adem. Haal lang en zacht adem. Adem nu het licht in, zo vol energie, zo vol zoetigheid, zo vol liefde. Je ademt de liefde van God in. Haal diep adem en je kunt het voelen. Haal heel erg diep adem en de liefde zal je aan het huilen brengen. Van vreugde. Want hier heb je God ontmoet, en God heeft je kennis laten maken met je ziel.

Als je deze ervaring eenmaal hebt meegemaakt, is het leven niet meer hetzelfde. Mensen praten erover dat zij 'de bergtop hebben bereikt' of dat ze sublieme extase ervaren, Hun wezen is voor altijd veranderd.