Coaching
!

1 op 1 coaching

 

  • Zou je graag met mij (Sander) in gesprek willen, om geholpen en ondersteund te worden vanuit de Nieuwe Spiritualiteit uit Gesprekken met God, om zo hechter met God te leven, onopgeloste zaken samen met mij te helen, verlichting van emotionele pijn en moeite te ervaren, om letterlijk geholpen te worden door mij om weer licht op uw pad te kunnen zien schijnen?
  • Zou je door mij geholpen en gestuurd willen worden om vanuit je Ware Zielenwens te gaan leven, zonder daarbij telkens in afleiding te komen van wat anderen van je vinden, wat anderen je willen, wat de maatschappij van je verlangt, oftewel Groots leren leven volmachtig je Ware Zelf te Ontplooien? 

 

Graag zou ik je helpen. Tarief: 45 EUR per persoonlijk gesprek, dit kan telefonisch, maar voorkeur een echte ontmoeting. Neem contact met mij op via de pagina contact, op het weergegeven telefoonnummer, gelieve voor hulp en coaching niet een mail te sturen.

*deze inkomsten komen geheel en enkel ten bate van Gesprekken met God platform, wij zijn een non profit organisatie

Groepcoaching - Wees de Bron

 

De boodschap 'wees de bron' wandelt door de hele GmG dialoog heen als een rode draad. Ik onderwijs anderen, mijn vrienden, kennissen, familie in mijn leven dit: als je iets van andere mensen wilt, wees het. Wil je meer vrede ervaren, wees het. Niet alleen wees het; geef het.

  • Wil je meer leuke relaties ervaren in je leven? Wees de bron, leg zoveel mogelijk contacten, creĆ«er een band
  • Wil je meer materialistisch comfort ervaren? Wees de bron, geef geef en geef aan anderen die zonodig nog minder dan jou bezitten
  • Wil je meer liefde ervaren? Wees de bron van liefde
  • Wil je meer vriendelijkheid van anderen ervaren? Wees de bron van vriendelijkheid

Mensen in mijn omgeving klagen vaak over anderen, ik zeg hen wees wat je wilt zien. Wees het voorbeeld. Dit hele 'Wees-de-Bron' gedoe werkt echt is mijn ervaring, het bezorgt me zoveel geluk, zoveel geluk en rijkdom terug dat naar mij toestroomt.

 

Oordeel en veroordeel niet, maar wees een licht in de duisternis en je zult de pijn van harten doen verlichten. Jij bent de Lichtbrenger waarop velen zullen wachten.

 

Ik geef groepcoaching sessies in centra voor persoonlijke ontwikkeling, spirituele centra. Graag verwijs ik je naar mijn contactgegevens.