Wees de Bron; Hoe te leven vanuit je Bron

 

 

In het fysieke leven heb je altijd de mogelijkheid tussen twee keuzes; jezelf erop instellen de bron te zijn of de ontvanger te zijn van de zaken die je zou willen ervaren. Als je ervoor kiest de Bron te zijn, zul je ervoor kiezen die dingen te geven aan anderen welke je zelf graag zou willen ervaren.


Als je liefde wilt ervaren in je leven, dan zul je ervoor kiezen liefde te zijn, liefde te zijn voor en naar anderen toe; de gewenste liefde te zijn, door je heen te laten stromen, uit te drukken naar je omgeving toe..


 

.. Als je zou wensen vrede te ervaren, zul je ervoor kiezen, met je gehele hart, vrede te zijn; vrede uit te drukken.
.. Als je zou wensen tolerantie te ervaren, zul je ervoor kiezen, met je gehele hart, vrede te zijn; tolerantie uit te drukken.
.. Als je zou wensen compassie te ervaren, zul je ervoor kiezen, met je gehele hart, compassie te zijn; compassie uit te drukken.
..Als je zou wensen overvloed te ervaren, zul je ervoor kiezen, met je gehele hart, overvloed voor anderen te zijn; overvloedigheid uit te drukken.
..Als je zou wensen rust te ervaren, zul je ervoor kiezen, met je gehele hart, rust te zijn; rust uit te drukken.

 

Wees je eigen magiƫr. Geef wat je zelf wenst te ervaren en je zult het ontvangen. Indien je uiteindelijk een zeker Goddelijk Zijnsaspect (liefde, zorgzaamheid, vrede wat dan ook..) hebt verkozen, blijft er hierna slechts nog over meer en meer van dit aspect te zijn en hiervan de bron te zijn voor anderen.

Onvoorwaardelijk kiezen de Bron te zijn werpt een geheel nieuw licht op de zaak. Het zal je ertoe aanzetten je leven te verschuiven niet gericht te zijn op wat-ik-eruit-haal, maar zal er geheel en al om gaan draaien wat-je-erin-stopt. Deze verschuiving zal woede, boosheid, jaloezie, nijd en wrok doen elimineren in je leven.

Aan jou nu de vrije keus, verlang je ernaar de ontvanger of bron te zijn van de zaken die je wilt ervaren in je leven?

Warme groet,
Sander Viergever