Video's
!

God zegt ja. Hoe je met je eigen gedachten je eigen realiteit creëert

 

Gedachten werken scheppend, zegt Gesprekken met God, evenals woorden en daden dat doen.

Als je zegt 'ik wil werelds succes' of 'ik wil meer geld', zegt het universum (of God) oké dat wil je, en brengt jou de directe manifestatie van deze ervaring, aldus krijg jij 'de ervaring van het willen'. Wat je dan aldus zult ervaren is slechts de behoeftigheid. Wat je wilt duw je van je af.

Als je daarom iets wilt, kies het dan. Zeg 'IK BEN'

Als je meer geld wilt, zeg dan 'IK HOUD VAN VEEL GELD, IK BEN HET WAARD, GELD IS GOED' (want als je gelooft dat geld slecht is ontstaat er alsnog een conflict in de manifestatie), of 'IK BEN EEN WAARDEVOL PERSOON EN TREK VEEL LEUKE BETROUWBARE MENSEN AAN'. Wat je ook wilt aantrekken, kies het met 'IK BEN' en je trekt het aan, echter houd wel rekening met dit:

 

'Let op deze bevestigingen werken niet als het slechts beweringen zijn over wat jij wilt dat waar is. Bevestigingen werken alleen wanneer het uitspraken zijn van iets waarvan jij al weet dat het waar is. '

- Gesprekken met God 1:173 -

 

Liefde bedrijven. Een fragment uit Gesprekken met GodSeksualiteit kan zowel vreugdevol, intens geweldig zijn als dat het ongewenste zwangerschappen, HIV, mentale blokkades kan creëren. Als jij de liefde met een ander bedrijft, is dat dan met als edele wens te delen, te geven en je diepste liefdesgevoelens te delen, of is het met als reden liefdeloze seks uit lust te bedrijven zonder echte emoties? Het laatste kan voor jouw wezen schadelijk zijn als je ook nog eens een keer niet van je eigen lichaam houdt. Liefdeloze seks zonder diepe liefdevolle connectie veroorzaakt eerder HIV of andere ziektes of lichamelijke blokkades. Onderstaande citaat heb ik slechts weergegeven om de daad van het creëren van menselijk leven te beschrijven.

 

..'Ze manouvreren. Ze bewegen. Ze kunnen niet genoeg van elkaar krijgen, kunnen niet dicht genoeg op elkaar kruipen. Ze proberen nog dichter bij elkaar te komen. Dichterbij. DIEPGAANDER. Ze exploderen letterlijk en heel hun fysieke lichaam stuipt. De vibratie stuurt tintelingen naar hun vingertoppen. In de explosie van hun eenheid kennen zij God en de Godin, de Alfa en de Omega, het Al en het Niets - de Essentie van het leven. De ervaring van Dat wat is. Er is ook een fysiek aspect. De twee zijn Een, en een derde entiteit komt vaak voort in een fysieke vorm. Aldus is een afdruk van TOMARY (Tom en Mary) geschapen. Vlees van hun vlees. Bloed van hun bloed. Ze hebben letterlijk leven geschapen! Zei ik niet dat jullie Goden zijn?

- Gesprekken met God 2:92-93 -

 

De emotie angst uitgelegd. Alle angst komt voort uit onze angst voor de dood. Angst is aangekondigde behoeftigheid

Wat mij heeft geholpen om vrij te komen van angst is dat ik eerst mijn angst voor de dood (en eventuele zogenaamde straf) heb geëlimineerd. Hierin hielp mij het boek 'Thuis bij God', boek deel 9 uit Gesprekken met God Kosmologie mij erg. Ik raad je aan dit boek te lezen als je veel angst ervaart. Daarnaast is het mij gelukt te onthechten aan behoeftigheden. Verlang er daarom naar de bron te zijn in plaats van de ontvanger. Het grootste geluk bevindt zich in jouwzelf. Wees de bron voor je eigen geluk. Wil je meer liefde, wees liefdevol voor jezelf en daarna voor de ander. Wil je meer geaccepteerd worden door anderen, accepteer dan eerst anderen voor wie zij Zijn. Want dat wat je oprecht geeft, zal je ervaren; zul je ontvangen. Streef er daarom naar niet langer de ontvanger maar de bron te zijn van wat je wenst te ervaren.

 

'Alle zielen vinden dood na hun rust; niet alle zielen vinden daarvoor al rust. - Gesprekken met God 9:41 -

'Niet nodig hebben betekend een grote vrijheid. Het bevrijdt je ten eerste van angst; angst dat er iets is dat je niet zult bezitten; angst dat er iets is dat je bezit, maar dat je zult verliezen; en angst dat je zonder een bepaald ding niet gelukkig zult zijn.' - Gesprekken met God 1:52 -