Kinderen
!

EEN GESPREKJE MET GOD; de kleine Ziel en de zon

'De kleine Ziel ontdekt het Mens zijn'

Dit is een eenvoudig, prachtig prentenboek met een verhaal dat kinderen een zuivere waarheid onder ogen brengt: er bestaat geen absoluut goed of kwaad; achter alles in de wereld wat wij 'goed' noemen en alles wat wij 'kwaad' noemen, schuilt liefde.

Kinderen zullen een God ontdekken om van te houden, want God is liefde, net als alle zieltjes die een deel van God zijn. En misschien zullen ouders opnieuw ontdekken wie zij werkelijk zijn.

Doelgroep: het boek is geschikt en wordt zeer gewaardeerd en begrepen door kinderen vanaf 5 (als voorleesboek) jaar, vanaf 7 jaar zelf te lezen. Een boek dat volwassenen tot huilen heeft gebracht en ook hen hoop en troost hebben gegeven.


 

 

>>Boekrecensie

>>Boekfragment

>>Audioversie door Maria Johanna

>>Audioversie door Yseult de Pedro

EEN TWEEDE GESPREKJE MET GOD; de kleine Ziel en de aarde

'De kleine Ziel reist terug naar aarde'

Er was eens een kleine Ziel . . . . . . . . . die wilde weten wat vergiffenis betekent. En dat niet alleen, de kleine Ziel wil ervaren en voelen wat het is om elkaar te vergeven.
Na een gesprekje met God die haar belooft te helpen, wordt de kleine Ziel samen met een beschermengel- naar de aarde gezonden en als Gabrielle geboren. De beschermengel belooft haar dat hij haar altijd zal bijstaan, zelfs al zou het Zieltje vergeten wat God in het gesprekje heeft gezegd.

Zie de wereld opengaan door de ogen van de kleine Ziel in Gabrielle, die leert lief te hebben en te ervaren hoe het voelt om een mens te zijn.
Net zoals Een gesprekje met God is ook Een tweede gesprekje met God een eenvoudig en krachtig verhaal dat kinderen laat kennismaken met spiritualiteit.
Het verhaal nodigt door zijn pure eenvoud kinderen en ouders uit met elkaar te praten over liefde en vergeving, over wat het betekent en hoe het voelt om mens te zijn..

Doelgroep: het boek is geschikt en wordt zeer gewaardeerd en begrepen door kinderen vanaf 5 (als voorleesboek) jaar, vanaf 7 jaar zelf te lezen. Daarnaast geven veel volwassenen aan wijsheid en troost te halen uit dit boek. 

 

 

>>Recensie

>>Fragment

>>Audioversie door Marcel Stegers