!
!
neale01
Neale Donald Walsch
auteur van de Gesprekken met God boeken

Neale Donald Walsch is een hedendaagse spirituele boodschapper wiens woorden de wereld blijven beroeren op krachtige wijzen. Met een vroege interesse in religie en een sterke verbinding met spiritualiteit, besteedde Neale het overgrote deel van zijn leven om een professionele carrière op te zetten, telkens zoekende blijvend naar zingeving totdat hij zijn nu beroemde gesprekken met God ging ervaren. De Gesprekken met God serie boeken die voort is gekomen uit deze dialoog is vertaald in 37 talen, beroeren de harten van miljoenen en inspireren belangrijke veranderingen in persoonlijke van-dag-tot-dag levens.

Neale heeft 29 boeken geschreven over spiritutaliteit, telkens vanuit praktische toepasbaarheid voor in het alledaagse leven. Titels Met God boeken serie: Gesprekken met God boek I-III, Vriendschap met God, Één met God, De Nieuwe openbaringen, De God van Morgen, Wat God wil, Thuis bij God. Zeven van deze boeken kregen een notering in de New York Times Bestseller List in de Amerika, GMG-Boek 1 prijkte langer dan twee-en-half jaar op deze lijst.  Zijn meest recente boeken zijn Storm voor de Stilte (201), Het Enige Dat Ertoe Doet (2012), Wat God Zei (2013) en GOD'S MESSAGE TO THE WORLD: You've God Me All Wrong (2014), nog niet vertaald in het Nederlands

Gesprekken met God heeft God hergedefinieerd en heeft een verschuiving van spirituele paradigma's over de gehele wereld doen laten plaatsvinden. In Nederland zijn de stichtingen VLOW, Millenium-Visie, Team van de Mensheid, Kleurboekjes voor het Leven voor kinderen, Gesprekken met God St. allen opgezet dankzij verkregen inspiraties van lezers van de Met God boeken.

Dankzij het grote aantal reactie-brieven op zijn werken, heeft Neale verschillende internationaal uitstrekkende projecten opgezet, waaronder ook CWG Foundation,  CWG for Parents, Humanity’s Team, CWG Helping Outreach, en The Global Conversation -- allen toegankelijk via de 'hub' website www.CWGPortal.com, en allen toegewijd om de wereld te bewegen van geweld naar vrede, van verwarring naar begrip, en van angst naar liefde.

Neale's inzet hebben hem geleid naar de treden van de Macchu Picchu in Peru tot aan de treden van de Jinjo's van Japan, van het Rode Plein in Moskou naar het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad naar het Tiananmen-plein in China. Overal waar hij is geweest -- van Zuid-Afrika naar Noorwegen, van Kroatië naar Nederland, van de straten van Zürich tot de straten van Seoel -- Neale heeft telkens een hartsverlangen ervaren van mensen naar een nieuwe manier van leven, vredig en in harmonie, en hij heeft getracht de mensen een nieuw begrip te brengen over het leven, en over God - die ons zou toestaan dat te ervaren.

Neale leeft in het zuiden van de Amerikaanse staat Oregon, waar hij samen leeft met zijn vrouw Em Claire, een van Amerika's nieuwste poëtische stemmen (www.emclaire.com). Ze reizen samen de wereld door om tot publieken te spreken en zo de boodschappen van Gesprekken met God documenten te kunnen delen, alsook de helende boodschappen te kunnen brengen welke besloten liggen in Em's poëzie.