!
!
Sander Viergever

 

Sander Viergever (1982) is geboren onder de rook van Rotterdam, in het pittoreske plaatsje genaamd Oud- Beijerland. Hier bracht hij zijn gehele jeugd door en beschouwd het tot op de dag van vandaag nog steeds als zijn veilige thuishaven.

In 2015 heeft Sander de opleiding Ervaringsdeskundige Psychiatrie/GGZ afgerond, wat hem het nodige gereedschap gaf om bepaalde situaties beter te kunnen doorgronden en mensen gemakkelijker te kunnen aanvoelen/ begrijpen, met als gevolg hen beter tot dienst te kunnen zijn.
Om de vele dagelijkse prikkelingen beter te kunnen verwerken en zijn geest tot rust te kunnen brengen, mediteert hij ook regelmatig. Yoga is één van zijn favoriete hobbies, waar hij veel voldoening en energie uithaalt. Hiernaast is Biodanza (= een methode van heling, verbinding, plezier en welzijn, waarbij gebruik gemaakt wordt van beweging en muziek) ook een manier waar Sander zich zowel geestelijk als fysiek door kan uiten en ontwikkelen. Alsof Sander’s leven hierdoor al niet druk genoeg is, maakt hij altijd even tijd om zich te verdiepen in alle religieuze en spirituele culturen van de wereld!

Gesprekken met God Community
Gesprekken met God is een negendelige boeken (auteur N D Walsch) waarvan Sander verwacht wordt dat deze tot de Heilige Geschriften behoren zullen gaan worden. Dit document ontstond doordat de auteur, die zich toentertijd in een dieptepunt van zijn leven bevond, een boze brief schreef aan God en deze brief werd tot zijn verbazing beantwoord. Hieruit volgde een levendig dialoog tussen de schrijver en God. Het boek en de acht vervolg titels werden vervolgens uitgegeven.
De vier kernboodschappen die centraal lopen door de hele dialoog: Wij zijn allen één, er is genoeg, er is niets dat we moeten doen en onze weg is niet een betere weg maar is slechts een andere manier van doen.

Dankzij het oprichten van een online community, genaamd de Gesprekken met God Community, hoopt Sander met de kennis en inhoud van de boeken meer mensen samen te brengen en op een positieve manier levens te kunnen veranderen.

Sander als spirituele spreker
Na het lezen van het boek ‘Een Ongewoon Gesprek met God’ van Neale Donald Walsch, vielen voor Sander alle puzzelstukjes op haar plaats. Hij voelde een waar thuiskomen naar zichzelf toe, wat hem vervolgens erkenning bracht van wat hij altijd al diep van binnen gevoeld had.

"Gesprekken met God heeft me ertoe gebracht om mijn eigen gevoel als autoriteit te gaan gebruiken en helpen in te zetten, in plaats van dat ik echt angstig was als iets mij was overkomen dat het God Zijn straf is. Er is geen angst of schaamte meer, in wat ik ook doe, zo’n grote bevrijding is dat…"

Sander kent de boeken van Neale Donald Walsch dan ook als geen ander en verdiept zich al ruim tien jaar in deze materie. Samen met Geoffrey de Jong, organiseert hij lezingen over alle onderwerpen van Neale Donald Walsch zijn boeken en hopen zij hierdoor mensen te kunnen helpen door hun dichter bij hunzelf te brengen.  

Sander als spirituele spreker