!
!
Sander Viergever

 

Wat is nou echt belangrijk in het leven? Ik ben erachter gekomen dat wat belangrijk in het leven is is vertrouwen te hebben, maar vooral vertrouwen te hebben in mijn eigen verbeeldingskracht, inspiraties en eigenwijsheid. Ja het kost wat energie en misschien een iets langere aanlooptijd, maar toch heb ik ervoor gekozen om in ieder geval iedereen de waarheid over alles te vertellen, maar wel om liefdevol en verantwoordelijk te kunnen zijn, niet om iets of iemand fout te maken. Daarom doe ik alles op mijn Eigen-Wijze-Ik manier.

Lief mens, het is niet nodig eenzaam te zijn, sluit God en vertrouwen in je hart. Stop het om geen-hoop-meer-te-hebben. Graag kan ik u daar ook mee helpen. Ik coach mensen spiritueel. Durf zorgen over te geven aan God, durf te geloven in jouw Gouden Belang voor anderen in deze wereld. U kunt mij schrijven of op een andere wijze contact met mij opnemen.

Gesprekken met God Community heeft als doel mensen te bevrijden van hun angst voor God en mensen bekend te maken met de Liefde, Kracht, vertrouwen en betekenis die Zij zelf zijn. Zonde bestaat niet, God is geen behoeftige God. U kunt altijd contact met mij opnemen, info@gesprekkenmetgod.nl

Groeten, Sander Viergever

Mijn C.V.

Student bij School of New Spirituality, bij Neale Donald Walsch, Verenigde Staten OREGON 2013

Coördinator GmG Studiegroep , Oud-Beijerland 2013-2015

Student Opleiding Ervaringsdeskundige GGZ, Rotterdam 2016

Spreker Geven van lezingen 'Een-ongewoon-gesprek-met-God' in Rotterdam 2017